Close sidebar
Close sidebar

ANAF a facut publica lista neagra a datornicilor la stat! Ei sunt oamenii care au datorii de peste 1.500 de lei!

Reprezentantii ANAF s-au tinut de cuvant si au dat publicitatii lista "neagra" a datornicilor la stat. Aceasta lista cuprinde nume de firme, dar si de persoane fizice, toate cu datorii de peste 1.500 de lei la 31 martie 2016.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In Romania sunt 187.230 contribuabili persoane fizice care au restante mult mai mari de 1.500 de lei Obligatiile fiscale neplatite de aceste persoane se ridica la 3,4 miliarde de lei, aceasta suma incluzand si activitati economice independente sau profesii libere, se arata in comunicatul ANAF.

Din total, ANAF poate recupera la aceasta data circa 2,3 miliarde lei. Situatia juridica a restului de creante de 1,1 miliarde lei (insolvabilitate fara bunuri sau venituri urmaribile, existenta unor hotarari judecatoresti de suspendare a executarii silite, etc) opreste ANAF de la initierea sau continuarea masurilor de executare silita.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

AICI POTI VEDEA LISTA DATORNICILOR FACUTA PUBLICA DE CATRE ANAF

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI