Close sidebar
Close sidebar

ANAF ar putea sa ii oblige pe proprietari sa perceapa chirii chiar si de la rude si prieteni - Ce aberatii contine legea

Cei de la ANAF anunta o actiune in forta prin care sa ii oblige pe toti proprietarii sa perceapa chirii de la oricine este gazduit in imobil, daca acesta nu este ruda de gradul I.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu alte cuvinte, ANAF doreste ca fiecare proprietar sa incheie un contract de inchiriere cu persoanele pe care le gazduiesc, chiar daca ele sunt nepoti, prieteni sau rude indepartate, iar in urma acestor contracte, ANAF-ul sa poata sa perceapa o taxa pe venituri.

Spre exemplu, un bunic nu ar putea sa isi gazduiasca nepotul pentru ca acesta nu este ruda de gradul I, ci de gradul II. Un alt exemplu este acela ca doi verisori primari n-ar putea sa locuiasca impreuna fara ca unul dintre ei sa nu plateasca chirie catre cel care detine locuinta.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Sumele ce ar urma sa fie platite nu sunt deloc de neglijat, Statul Roman urmand sa taxeze acest lucru cu minim 5,5% din salariul minim pe economie.

Aberatiile merg mai departe si se ajunge si la cazuri in care, daca un apartament sau casa este detinuta in co-proprietate de catre sot si sotie, iar acestia au pe cineva in chirie, ambii proprietari sa plateasca impozitul acesta, adica 5,5% sotia si 5,5% sotul. 



Mai multe detalii despre aceste proiecte aberante de legi poti sa citesti pe jurnalul.ro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI