Close sidebar
Close sidebar

ANAF-ul a pus ochii pe banii lui Oreste! Prezentatorul are probleme după ce firma lui de producție a intrat în faliment | EXCLUSIV

Fiscul vrea să recupereze de la Oreste Teodorescu o sumă mare de bani, după ce firma pe care acesta o avea împreună cu fiul lui Silviu Prigoană a intrat în faliment.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Oreste Teodorescu este chemat astăzi la Tribunalul București în calitate de pârât într-o acțiune civilă demarată de Direcția Generală Regională a Finanțelor Publcie București, în reprezentarea Administrației Sector 3 a Finanțelor Publice. Fiscul încearcă prin această acțiune să atragă răspunderea acționarului pentru intrarea în insolvență a unei firme de producție cinematografică și de televiziune pe care Oreste a acut-o împreună cu Honorius Prigoană.

Firma are datorii de 220.000 lei

Societatea 2 Palaghia & O Production SRL a fost înființată în anul 2005 iar în 2009 a înregistrat un profit de peste 250.000 lei. Ulterior, fiul lui Prigoană s-a retras din companie iar Oreste a devenit acționar unic. În 2014, firma avea datorii totale de peste 220.000 lei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În septembrie 2018, Tribunalul București a admis cererea de intrare în faliment a societății care oricum nu mai era activă de mai bine de 7 ani. Procedura încă nu s-a încheiat, acțiunea fiind în continuare pe rol.

În urmă cu două luni, însă, ANAF-ul a cerut și atragerea răspunderii acționarului, ceea ce ar fi echivalent cu acoperirea din fonduri proprii a datoriilor către bugetul de stat de către Oreste Teodorescu. Pentru asta, însă, Fiscul trebuie să demonstreze că acesta a acționat cu rea-credință și a condus societatea în mod voit către starea de insolvență și apoi către faliment.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI