Close sidebar
Close sidebar

Anais Sabbagh, fata cunoscutului prezentator Christian Sabbagh, printre micile genii din România!

Christian si Iulia Sabbagh au de ce se mandri, cei doi au o familie frumoasa, iar Anais le ofera motive de mandrie de fiecare data parintilor sai. De doar 4 anisori, fetita a castigat deja patru medalii la concursuri nationale si internationale de inteligenta pentru pitici.

Razvan Ilie,

Anais Sabbagh, fiica prezentatorului de la Kanal D Christian Sabbagh, este un copil cu o minte sclipitoare

DISTRIBUIE
acest articol

Anais Sabbagh este un copil cu o minte sclipitoare, in afara de pasiunea sa pentru animale, copilei ii place sa studieze foarte mult. Fetița de doar 4 ani face meditații și ore suplimentare pentru a se pregăti pentru concursuri.

Pasiunea pentru studii a descoperit-o, evident, la grădinița. Educatoarea a observat înclinația fetei pentru a invăța rapid și dorinta ei de a afla cât mai multe lucruri din cultura generala.

Recent, Anais a participat atat la Concursul interdesciplinar Academia Junior, unde a fost premiata pe locul intai. De asemenea, al doilea concurs castigat de Anais anul acesta interdisciplinar: ”Formidabilii”.

Anais a câștigat pana acum premiul 1 la concursul Academia Junior, dar și premiul întâi la concursul international Formidabilii. Toate medaliile sunt primite pentru cultura generala, concursuri care includ si teste pentru logica, memorie, creativitate sau spirit de observatie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI