Close sidebar
Close sidebar

Analiza mersului la "Bravo, ai stil!" Constantia, luată în colimator de două contracandidate

Analiza mersului la "Bravo, ai stil!" Constantia, luata in colimator de doua contracandidate. “Mersul, de fapt, are probleme la umeri, nu la picioare!”, spun adversarele ei.

Sorin Negru,

Emisiunea "Bravo, ai stil!"


DISTRIBUIE
acest articol

"Bravo, ai stil!" continuă să fie un teren de manifestare a talentului și a pasiunii pentru modă, iar reacțiile spontane ale concurenților contribuie la atmosfera vibrantă și plină de viață a show-ului difuzat la Kanal D2, de luni pana vineri, de la ora 19:00.

Citește și: Raluca Bădulescu a câștigat aseară trofeul la categoria Celebrity, în cadrul Galei ELLE New Media Awards

In editia de astazi a emisiunii, talentate și pline de umor, Iris si Andreea, două dintre contracandidatele Constatiei, surprind telespectatorii cu o reprezentație amuzantă în ceea ce privește mersul distinctiv al concurentei pe podiumul emisiunii.

Constantia, luată în colimator de două contracandidate

Citește și: Astazi, ediție concept eliminatorie la “Bravo, ai stil!”. “Look de festival”- tema ofertantă pentru concurente

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cu spiritul lor vesel și creativ, cele două tinere concurente au ales să aducă o notă de umor în competiție, imitând mersul aparte al Constantiei. Prin intermediul unei reprezentații amuzante, ele au evidentiat această trăsătură specifică a concurentei și au transformat-o într-un moment memorabil al emisiunii.

“Constatia are un mers amuzant! Mersul, de fapt, are probleme la umeri, nu la picioare”,  spune Andreea.

Andreea, de la Bravoi, ai stil!

“Se apleaca spre fata, mai degraba, cand merge”,  adauga amuzata Iris.

Cu toate că această abordare a fost menită să fie o sursă de amuzament și să aducă o perspectivă diferită asupra modului de a merge pe podium, este important să subliniem că Bravo, ai stil! promovează în primul rând respectul reciproc și spiritul fair-play între concurenți.

Emisiunea încurajează exprimarea creativității individuale și punerea în valoare a personalității în lumea modei, respectând totodată dorința fiecărui participant de a se manifesta într-un mod propriu.

Iris, de la Bravo, ai stil!

Ce replica le va da Constantia celor doua contracadidate ale sale veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la 19:00, la Kanal D2.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI