Close sidebar
Close sidebar

Anamaria Prodan a dat cărțile pe față. Impresara a fost avertizată de infidelitățile soțului

Impresara și antrenorul au divorțat în mod oficial pe data de 19 noiembrie. Anamaria Prodan susține că știa de ceva timp de episoadele de infidelitate ale soțului.

Diana Bostan,

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anamaria Prodan a fost avertizată în repetate rânduri de oameni din fotbal, cu privire la infidelitățile soțului său.

Anamaria Prodan a vorbit despre infidelitățile fostului soț

Impresara a mărturisit că înainte să o cunoască pe actuala femeie din viața lui, Reghecampf avea o altă amantă, iar că aceasta a beneficiat de banii familiei.

Citește și: Anamaria Prodan se mândrește cu țara sa. Cum a fost surprinsă impresara de Ziua Națională a României

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Atunci, când au început să iasă toți. Stăteam cu Laurențiu de vorbă și îi spuneam: „Te rog, oprește-te. Nu voi mai putea face față. Eu sunt singură și am deschis războaie pe fiecare front și nu mai duc”.

A ieșit Gigi Becali și a zis că are amantă de opt ani, i-a deschis afaceri din banii familiei. E alta (n.r. amantă)...Vuia tot orașul, iar amanta râ dea și arăta la tot orașul…și poze”,  a povestit Anamaria Prodan, în cadrul podcastului „Tare de tot” cu Viorel Grigoroiu.

Impresara l-a avertizat pe antrenor cu privire la situația lor

„Și atunci i-am spus: „Ai grijă că începi să te clatini din ce în ce mai tare și vezi că nu te distrugi tu, ne distrugi pe toți”.

Citește și: Anamaria Prodan nu renunță la ”Reghecampf”: „Să-i fie jenă”

S-a liniștit când a plecat din țară, că nu mai aveam cum să rămânem aici. Și am plecat împreună(...) Și-a revenit, am construit de la început tot ce se clătina, am venit cu fier beton, i-am distrus pe toți cei care au vorbit”,  a continuat impresara, pentru sursa citată anterior.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI