Close sidebar
Close sidebar

Anamaria Prodan a luat o decizie după scandalul cu Reghecampf. Unde vrea să locuiască impresara

Anamaria Prodan a dezvăluit că nu vrea să mai plece din România. Impresara a vorbit despre planurile sale după divorțul de Reghe.

Diana Bostan,

Anamaria Prodan


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anamaria Prodan a vorbit despre planurile de viitor, dar și despre motivul pentru care nu vrea să mai părăsească România.

Impresara nu vrea să părăsească România

" Am avut o perioadă, în care mă gândeam cum să fac datorită rușinii pe care am trăit-o și eu și copiii, și ne gândeam să mergem undeva să se facă liniște.

Citeste si: Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un nou scandal în sala de judecată. Ce s-a întâmplat între cei doi

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Dar ne-am dat seama că noi suntem cei care contează, cei care ducem steagul mai departe, sus, iar restul au plecat.", a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Ce planuri de viitor are Anamaria Prodan

" Capul sus, femeile dau viață, femeile sunt viața. Nu există și nu se merită, avem, o singură viață, scurtă și trebuie să ne-o facem frumoasă.

Citeste si: Anamaria Prodan vorbește despre venirea mamei lui Elon Musk în România. Impresara s-a comparat cu Maye

Mergeți mai departe. Nu ai cum să stai pe loc, pentru că în momentul în care te-ai oprit, atunci va fi marea problemă.", le-a sfătuit Anamaria Prtodat pe femei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI