Close sidebar
Close sidebar

Anamaria Prodan, declarații surprinzătoare despre fostul soț: ”Pe mine o să mă iubească toată viața”

Anamaria Prodan a luat prin surprindere pe toată lumea cu mesajul postat pe o rețea de socializare. Aceasta a mărturisit că Laurențiu Reghecampf o va iubi toată viața.

Diana Bostan,

Anamaria Prodan


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Impreseara a postat un clip în care susține că ea îl cunoaște cel mai bine pe antrenor și că poate să vorbească oricând despre el.

Ce a declarat impresara despre Laurențiu Reghecampf

„Pentru el în momentul ăsta ceea ce s-a întâmplat nu i-a adus nimic bun, decât un copil superb. Să-i trăiască! În rest, eu cunoscându-l pe Laur, eu îl cunosc mai bine ca mama lui, și Laur pe mine la fel, adică Laur se gândește cu drag întotdeauna la noi.

Citește și: VIDEO- Anamaria Prodan a uitat de Flavius Nedelea. Sexy impresara a petrecut alături de lăutari

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Spun direct și... Laur pe mine o să mă iubească toată viața lui, după Dumnezeu eu o să fiu, pentru că alături de mine a crescut, a clădit, a devenit cine este astăzi, la fel cum și el va rămâne pentru mine exact așa”, a mărturisit vedeta pe Instagram.

Impresara a vorbit și despre căsnicia cu Laur

Aceasta a dezvăluit că în familie trebuie să existe respect, ordine, demnitate și disciplină.

Anamaria Prodan susține că nu vrea să discute despre fostul soț și despre viața lui.

Citește și: Anamaria Prodan, surprinsă într-o ipostază inedită! Vedeta s-a plimbat cu dricul prin oraș/ Impresara organizează înmormântări de lux

”Drumul vieții mele este atât de frumos, lin și plin de lumină, încât nu mă interesează să discut despre Reghecampf, despre viața lui, iubite sau amante.

A fost un vis urât din care m-am trezit și este minunat tot ceea ce se întâmplă”, a spus ea atunci.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI