Vedeta pastreaza vie amintirea mamei sale. Ea spune ca Ionela Prodan a aflat foarte tarziu adevarul despre starea ei.

„Nu realizez daca ma intrebi despre mama, cum nu realizez din 92 ca nu mai e tata. E ciudat. incerc sa o sun pe mama si imi dau seama ca nu mai e. Am sa pastrez pentru totdeauna numarul ei de telefon. Sunt niste trairi pe care nu ai cum sa le descrii.

Eu stiam tot. Ma bucuram de fiecare secunda. stiam ca va pleca. Ma uitam si ma intrebam de ce. imi era ciuda ca toţi comentau urat despre ea. Un artist atat de mare precum a fost ea trebuia respectat. Am avut grija sa fie ferita de gurile rele. Nu a avut voie sa stie ce a fost cu ea. Ea a aflat foarte tarziu adevarul despre starea ei”, a spus Anamaria Prodan.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Anamaria Prodan a sperat pana in ultima clipa ca mama ei va fi salvata.

„Si-a dorit tare mult sa traiasca si am crezut pana in ultima secunda ca o vor salva (n.r.

medicii) (…). Atat de multa lume o iubea si oamenii fugeau dupa masina sa o atinga, era o nebunie. Dadeam oamenii la o parte sa ajung la mama, a iubit-o atata lume, incredibil. Cea mai mare bucurie a ei am fost noi. Cand ne vedea pe noi razand, inflorea. imi spunea: «Eu cand o sa mor, o sa merg in Rai, eu visez ca acolo o sa cant!». si eu ii spuneam: «Mama, dar mai ai timp!». A plecat atat de lin“, a mai marturisit Anamaria.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si