Close sidebar
Close sidebar

Anamaria Prodan, mesaj emoționant pe Instagram: „Un familist absolut”

Impresara Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea cu ultimul mesaj postat pe contul său de Instagram. Aceasta i-a mulțumit unui bărbat pentru toți anii petrecuți împreună.

Diana Bostan,

Anamaria Prodan și Nicolae Stanciu


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anamaria Prodan a ținut să-i mulțumească fotbalistului Nicolae Stanciu pentru prietenia acestuia, dar și pentru toate reușitele pe care i le-a adus ca și manager.

Impresara a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram

„Ești o minune de om, un profesionist cum puțini se nasc, un familist absolut, un om cu mândrie și demnitate greu de găsit, un caracter unic! Îți mulțumesc din suflet @nicolaestanciu_7 ❤️❤️❤️! Anii petrecuți lângă tine ca manager și ca prieten mi-au adus satisfacții uluitoare”, a scris impresara pe Instagram.

Citește și: VIDEO- Prima ieșire a fraților Tate din arestul la domiciliu! Cei doi milionari au fost conduși fără cătușe la DIICOT pentru noi percheziții informatice

Anamaria Prodan a avut parte de multe satisfacții pe plan financiar datorită sportivului, iar el a avansat în cariera sa.

Anamaria Prodan are un nou mesaj pentru dușmanii săi

Anamaria Prodan le-a dat mereu replica celor care o judecă și celor care o vorbesc de rău.

Citește și: Anamaria Prodan are un nou mesaj pentru dușmanii săi. Ce a postat impresara

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Special pentru învinși. #eusuntanamariaprodan, voi cine sunteți?!”, a fost mesajul publicat de Anamaria Prodan pe Instagram.

Citește și: Andrew Tate, un nou mesaj controversat: ”Vor exista două universuri”. Ce s-a întâmplat cu acesta la ieșirea din arest

Anamaria Prodan a vorbit deschis și despre regretele sale și despre încercările sale pe plan sentimental.

Citește și: Anamaria Prodan le ia apărarea fraților Tate: „Nu poți să arestezi un om și apoi să cauți probe”

„Dacă mă mai nasc de 1000 de ori n-am regrete eu. Cum să am regrete? Dacă ar fi să o iau de la început aș face la fel. Așa este (n.r. viață de film). Următorul proiect cred că o să fie un film al vieții mele”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI