După declarațiile făcute de Laurențiu Reghecampf, impresara a ajuns și la Poliție. Ea a cerut recent un ordin de protecție pentru ea și familia sa.

Anamaria Prodan a cerut ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan susține că vrea ca Laurențiu Reghecampf să stea departe de ea și de copiii săi, astfel că acum acesta are ordin de restricție și nu se mai poate apropia de ea.

Citeste si: Anamaria Prodan a vorbit despre ultimii săi ani de căsnicie. Ce nu s-a știut până acum: „El investea în femei!”

Impresara a mărturisit că vrea să se termine mai repede acest scandal și să nu mai stea sub amenințările încă soțului ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Acum am plecat de la sediul Poliției, am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire. Consider că e mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, oamenii de la Poliție au văzut, înjurături, amenințări, că ne omoară în casă”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Anamaria, acuzații dure la adresa lui Reghe

”Ca să ajungi în asemenea hal încât să-ți pierzi familie, reputație, meserie și să ajungi de râs internațional, nu doar în România. El zicea hai să cumpărăm, mașină, casă, un business, iar eu îl credeam, însă el investea în femei. Eu Anamaria Prodan, soția ta, care zic eu că e unică, că el a avut o soție unică, ca tu să ajungi de râsul fotbalului românesc”, a mai spus ea.

Citeste si: Primul termen al divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost amânat: „Nu am cerut partaj”

Anamaria spune că Laurențiu Reghecampf ar fi decăzut foarte tare pe plan profesional și în ochii familiei. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si