Anamaria Prodan le-a făcut mărturisiri inedite în această dimineață lui Teo Trandafir și Ilincăi Vandici, gazdele emisiunii "Follow us!", difuzată în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 8:00, la Kanal D.

Frumoasa impresară este gata să spună <Da> în fața ofițerului Stării Civile, boxerului Ronald Gavril, bărbatul care i-a fost alături în această perioada în <lupta> pe care o are cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Anamaria Prodan și Ronald Gavril au început să se afișeze împreună la începutul acestui an și par să aibă o relație fericită.

"Eu întotdeauna când sunt îndrăgostită, când iubesc, fac absolut orice pentru persoana de lângă mine. Eu așa o să mor, o romantică împătimită și un om care va apăra cu prețul vieții, cumva, din toate punctele de vedere, omul drag. Dacă Dumnezeu va îngădui să fie așa, să mă mărit cu Ronald, pasul ăsta o să-l fac... Noi vorbim mereu de cum o să fie, unde o să fie...Planuri? Am îmbătrânit, Teo, și nu îmi mai fac. Ilinca, noi suntem cumva trecute prin genul ăsta de experiențe și atunci când știi că pui atât de mult suflet în ceva, parcă îți este teamă să mai scoți iar inima să o pui pe masă. Încă îmi este foarte, foarte teamă și vorbesc foarte deschis cu Ronald și știe și îmi spune <Am să te vindec eu>", le-a mărturisit Anamaria Prodan celor două prezentatoare ale emisiunii "Follow us!".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Câți bani a câștigat o femeie care a reciclat PET-urile pelerinilor de la Sf. Parascheva- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Impresara a avut săptămâna trecută ultima înfățișare în lungul proces de divorț pe care îl are cu fostul său soț, Laurențiu Reghecampf. Cei doi păreau unul dintre cele mai solide cupluri din România, însă scandalul care a izbucnit acum trei ani a ținut prima pagină a ziarelor din România.

Anamaria Prodan a anunțat în această dimineață că, după pronunțarea sentinței de divorț, va da publicității transcrierile din sala de judecată. Reamintim că la ultima înfățișare pe care cei doi au avut-o săptămâna trecută, Laurențiu Reghecampf a adus martor un cunoscut paparazzi care a făcut o serie de acuzații la adresa impresarei, atât în fața judecătorului, cât și public, la ieșirea din sala de judecată, conform declarațiilor făcute în această dimineață de Anamaria Prodan în cadrul "Follow us!".

Fostul soț al impresarei cere ca aceasta să renunțe la numele de Reghecampf. Anamaria Prodan a anunțat că va face acest lucru și va reveni la numele care a consacrat-o în lumina reflectoarelor, chiar dacă presupune un efort de a-și schimba toate actele, inclusiv cele din Statele Unite ale Americii. Cel care o susține în tot acest război conjugal este Ronald Gavril, omul care a reușit să îi aducă speranța în iubire.

Citeste si: Veste importantă pentru pensionare! Informații privind creșterea pensiilor de la 1 ianuarie- kfetele.ro

Citeste si: Cum a fost surprins David Popovici în miezul zilei într-un parc din București: “De ce cred unii că băiatul ăsta stă numai în apă?!”- radioimpuls.ro

Citeste si: Alertă națională după ce bona din Hunedoara i-a pierdut pe cei trei copii ai unui milionar. Cine este Adrian Marţian, tatăl copiilor- antena3.ro

"Ronald a fost atât de drăguț și incredibil. A pus un mesaj (pe rețelele de socializare – n.r.) atât de frumos că mi-au dat lacrimile dimineață când m-am trezit și l-am văzut. Mi-a zis <Baby, să știi că niciodată nu o să fii singură și abia aștept să se termine coșmarul asta pentru noi toți și să mergem mai departe frumos, să uităm nebunia asta. Ești mult prea frumoasă, mult prea deșteaptă, copiii tăi sunt minunați, nu meritați așa ceva>. Mesajul pe care l-a pus a fost de vis și mi s-a părut cel mai mare ajutor care a venit așa dintr-o dată. M-a pus cumva pe picioare", a adăugat Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si