@interlop_tv Ana Maria Prodan despre relația cu Fane Spoitoru #cancan #mafia #interloptv #fanespoitoru #prodan #reghecampf ♬ sunet original- interlop_tv

Anamaria Prodan a vorbit  despre legătura dintre ea și Fane Spoitoru, dar și dintre cea cu Nuțu Cămătaru. Interlopul Fane Spoitorul a murit cu ani în urmă, însă vedeta a făcut dezvăluiri neașteptate în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc.

Citeste si: Anamaria Prodan, extravaganță maximă! Pe ce a dat 500.000 de euro: ”Vă iubesc! Aceasta este aleasa”

Prodan a vorbit despre legătura ei cu Nuțu Cămătaru, în podcast-ul lui Codin Maticiuc, ”La mijloc”. Sexy-impresara a explicat și ce relația exista între ea și defunctul Fane Spoitoru, dar și despre cea pe care o are cu Bebe Cămătaru, fiul lui Sile Cămătaru.

Citeste si: Anamaria Prodan și-a șocat fanii de pe Instagram. Poza care a stârnit mii de reacții

Legătura dintre Anamaria Prodan și Fane Spoitoru

Vedeta TV a făcut referire la cartea pe care Codin Maticiuc a scris-o despre viața lui Nuțu Cămătaru, apoi au început declarațiile. Anamaria a mărturisit legătura dintre ea și Fane Spoitoru, iar felul în care s-a exprimat l-a făcut pe Maticiuc să creadă că încă soția lui Laurențiu Reghecampf face o dezvăluire neașteptată.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Anamaria Prodan, în vacanță cu Cătălin Botezatu. Cei doi petrec pe iahtul milionarilor

Afirmația impresarei a lăsat loc de interpretări, dar în scurt timp lucrurile s-au lămurit. După ce Maticiuc i-a cerut să explice la ce s-a referit, Anamaria a specificat că ea și Spoitoru au fost doar prieteni. Iată ce a avut de spus despre Nuțu Cămătaru!

anamaria-prodan-relatie-cu-fane-spoitoru

Interlopul Fane Spoitoru.

[Sursa foto: Facebook]

Anamaria Prodan: „De acolo a plecat smecheria, înțelegi? Apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru, eu eram cu Fane, știi. Cu Fane Spoitoru.”

Codin Maticiuc: „Cum adică erai cu Fane?”

Anamaria Prodan: „Eram în același anturaj, prieteni. ”Domne, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru”. Pentru mine au fost frații mei și niciodată nu m-am dezis.”

Codin Maticiuc: „Cu Nuțu te știi?”

Anamaria Prodan: „Dar cum să nu? Ia întreabă-l.”

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție surpriză în Dubai! Sexy-impresara s-a fotografiat alături de un actor celebru: „Aveți grijă!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si