Close sidebar
Close sidebar

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea nu se mai ascund. Ce a declarat omul de afaceri

Au apărut primele imagini cu impresara Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, un cunoscut om de afaceri din Tulcea. Cei doi au plecat împreună în vacanță și au decis să nu-și mai ascundă relația.

Diana Bostan,

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Anamaria Prodan pare să radieze de fericire la brațul omului de afaceri. Cei doi au plecat în vacanță pe Coasta de Azur, iar acum le arată tuturor cât de bine se simt unul în compania celuilalt.

Cei doi îndrăgostiți nu se feresc să-și arate afecțiunea

Prima lor apariție publică a fost la o petrecere organizată de Lena Enache, soția fotbalistului Gabi Enache. Impresara și afaceristul în vârstă de 42 de ani au atras toate privirile.

Citește și: Anamaria Prodan, vacanță cu iubitul pe Coasta de Azur

De această dată, imaginile cu cei doi au fost postate chiar de Anamaria Prodan, semn că a venit momentul să le arate tuturor bărbatul care a reușit să-l dea uitării pe fostul soț.

Ce a declarat omul de afaceri Flavius Nedelea

”Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a declarat Flavius Nedelea, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Flavius Nedelea

Citește și: Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre iubitul său: ”Dictează tot”

„Eu sunt un om fericit şi încerc să protejez omul care să află lângă mine, pentru că este un om minunat, unic, serios.

Este un bărbat cu "B" mare şi atunci neavând foarte multă legătură cu viaţa mondenă, eu îl admir atât de mult şi sunt atât de mândră de cum este el, de cum a apărut în viaţa mea şi cum mă simt alături de el, încât am hotărât alături de copiii mei să trăim în umbra reflectoarelor”, a declarat Anamaria Prodan.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI