Impresara spune că a fost umilită, deoarece trecea prin momente grele cu mama sa, iar antrenorul s-ar fi întâlnit în acest timp cu mai multe femei.

Anamaria Prodan a fost umilită de amantele soțului său

„El trimitea copiii de acasă prin America doar să scape de ei, el căra banii şi munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta.

Minţea cu seninătate. Îşi bătea joc de absolut tot. Iar eu spuneam, tati, ştii, iartă-mă, că sunt cu mama. Trebuie să o salvăm. E postamentul familiei noastre. „Da, da, da, stai acolo! Nu e niciun fel de problemă”. Atâta micime nu are cum să existe. Să nu ai curaj ca bărbat să spui că eu m-am îndrăgostit de oricare. Acum aud că plângea în faţa tuturor femeilor. Doamne, eu vomit!”, a povestit vedeta cu lacrimi în ochi la emisiunea  Exclusiv VIP.

Citeste si: VIDEO- Dani Mocanu a fost reținut după ce a amenințat cu un cuțit un bărbat în club

Impresara a povestit totul cu lacrimi în ochi

Anamaria Prodan consideră că a fost umilită de Reghe, deoarece ea se afla alături de mama bolnavă, iar el avea o relație cu altă femeie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf este bun de plată. Ce anunț a făcut Anamaria Prodan

„Mama mea l-a luat pe el din neant. Cum l-am luat și eu, fără nimic. Mama mea l-a crescut practic ca pe copilul ei.

De multe ori mă dădea pe mine deoparte pentru Laurențiu Reghecampf și când a fost în ultima perioadă, pe final de viață, și când eu în ultimul an am călătorit alături de mama mea în Cuba, în Mexic, în Turcia, în Germania, peste tot, ca să o salvez, el își făcea de cap cu o nenorocită”, a adăugat Anamaria Prodan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si