Close sidebar
Close sidebar

Anca, cea mai musculoasa politista din Maramures! Cum arata agenta cand nu este in haine de politist

Mitul politistului supraponderal, cu pofta de gogosi, este infirmat chiar de o reprezentanta a sexului slab.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Anca Somcutean de la IPJ Maramures este multipla medaliata la campionatele nationale de fitness si culturism, ultimul titlu fiind cel de vicecampioana a Romaniei – pe 31 august 2018.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Conform paginii „Politistii au umor”, Anca este sef adjunct de politie si provine din randul agentilor de la ordine publica. Ea este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice si are in CV doua mastere, dintre care unul la Academia de Politie A.I. Cuza din Bucuresti. 

“M-am apucat de fitness de performanta dupa ce am nascut, in 2007, pana atunci nu facusem sport. Dar fiind o persoana ambitioasa, cand imi propun ceva vreau sa imi ating scopul... gustul succesului este extrem de frumos, dar abia dupa ce ajungi campion incepe greul”, a marturisit Anca pentru „Politistii au umor”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI