O zi din viața Ancăi Ciota seamănă cu o zi în parcul de distracții. Simpatica mămică petrece foarte mult timp cu fiul ei și fac împreună o mulțime de activități. David Liam are abia 1 an și 5 luni și debordează de energie, așa că Anca alături de soțul ei, Phelipe, încearcă să țină pasul.

Citește și: VIDEO- Black Friday pentru distracție. 30% reducere la cel mai mare centru de wellness din România

Vedeta se bucură la maximum de clipele petrecute cu Liam, fiul ei

Cei doi părinți se bucură la maximum de clipele petrecute cu Liam și încearcă să îi ofere micuțului toată atenția de care are nevoie.

Să nu vă închipuiți, însă, că de când au devenit părinți, timpul s-a oprit în loc pentru cei doi. Anca și Phelipe fac eforturi pentru a putea să își continue proiectele și obligațiile profesionale, în ciuda noului statut.

„Meseriile noastre sunt de așa natură încât nu putem să punem stop aproape niciodată. Ce putem spune: părinți și neliniștiți.”

Pentru Phelipe, care prin prisma statutului de artist trebuie să alerge între concerte, filmări și studioul de înregistrări, provocarea paternității este și mai mare. Soțul Ancăi a scos recent o piesă nouă pentru care a făcut adevărată eforturi să o scoată pe piață.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Phelipe, artist: „L-am adormit, am fugit, am filmat, m-am întors exact când s-a trezit. Acesta e programul meu. Mai lucrez jumătate de oră, mai beau cafea, iar mai stau cu el.”

Noua piesă a artistului, în care apare și Anca, este dedicată soției sale, căreia, de altfel, îi cântă dragostea de mai bine de 1 deceniu și jumătate.

Anca Ciota, vedetă Kanal D: „Phelipe este cu numărătoare.

16 de când suntem împreună și 6 de la căsătorie.”

Phelipe, artist: „De-a lungul timpului am mai făcut piese pentru Anca, mie îmi place să scriu. Este muza mea.”

Anca Ciota, vedetă Kanal D: „În videoclipul oficial sunt mai în umbră. Asta a fost și ideea, să păstrăm o umbră de mister.”

Deși viața se desfășoară în ritm alert în casa celor doi, Anca și Phelipe sunt nerăbdători să întâmpine sărbătorile și să îl aștepte pe Moș Crăciun, alături de cel mic.

Însă până la acel moment, viața le va aduce, cu siguranță și alte provocări interesante, pe care cei doi părinți vor trebui să le gestioneze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si