Anca, fostă concurentă în Casa Iubirii sezonul 1, a vorbit despre persoana cu care se întâlnește în prezent, despre faptul că încă mai păstrează legătura cu Flavius, dar și despre cuplurile din cadrul emisiunii matrimoniale.

Anca a vorbit și despre cuplul Bianca-Alexandru, invocându-l pe Laurențiu ca personaj care i-a despărțit pe cei doi.

Cine i-a despărțit pe Bianca și Alexandru, de fapt?

Anca susține faptul că cuplul Bianca-Alexandru s-a dezbinat din cauza lui Laurențiu. Tot

Anca spune că Bianca este mai atașată de competiție decât de oricine altcineva din casă.

„Alexandru a plecat fără Bianca, pentru că știa că ea nu renunță pentru nimeni la emisiune. Dacă Bianca chiar voia ceva cu Alexandru, evita jocurile cu Laurențiu. Ea știe foarte bine ce și cum trebuie făcut. Motivul despărțirii lor a fost Laurențiu. S-a știut de la bun început că Alexandru e o persoană geloasă. Între Bianca și Alexandru nu există iubire. Ea ține foarte mult să rămână înăuntru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din partea ei sigur nu e, pentru că nu ai cum să iubești 3 persoane la fel, în 6 luni. Nu poți! Un sentiment din partea lui este un sentiment acolo, pentru că altfel rămânea în casă și era indiferent. A trăit relația foarte la extrem", a declarat Anca, la „Culisele iubirii”

Anca ține legătura cu fostul iubit

Anca încă mai vorbește cu fostul ei iubit, deși este singură în prezent. Misteriosul bărbat nu este Flaviu, ci este vorba despre un altul, prima ei dragoste.

„Țin legătura cu fostul meu iubit. Și când eram în casă el știa de mine. Avem un raport ok.  Ne respectăm unul pe celălalt. Și eu și el suntem în suspans cu viețile noastre, dar nu ne-am împăcat. Nu mă gândesc la fostul în sensul de a avea o relație. E o persoană căreia îi vreau binele.

La fiecare persoană dintre noi, persoana pe care am iubit-o prima dată, e o persoană pe care o avem în inimă și de fiecare dată când ne vedem avem senzația aia de plăcere, binestare. Cu el am un raport foarte civil, frumos. Am ajuns la echilibru de raport în care suntem destul de maturi să realizăm de ce ne-am lăsat și ce nu ne mai place la noi. Asta ne permite să avem o relație normală de zi cu zi", a mărturisit Anca, la „Culisele Iubirii”.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si