In fiecare an, de cand Iurie Darie a murit, Anca Pandrea are o dorinta mai putin obisnuita: sa isi petreaca ziua de nastere acolo unde isi are somnul de veci iubitul ei Iura.  "Uite, Iura! Uite puiul meu, viata mea, sufletul meu. Imi vine sa imi dau in cap de nervi ce am ca nu esti langa mine.", se aud bocetele Ancai Pandrea, intr-o inregistrare publicata de cei de la Libertatea. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imbracata în negru, singurele „pete de culoare" fiind fotografia cu ea si Iura de pe tricou, Anca Pandrea a desfacut, pe mormant, un tort in forma de inimioara pe care scria "te iubesc" si o sticla de sampanie. Astfel, actrita a retrait amintiri de pe vremea cand actorul era alaturi de ea.

Actrita nu merge niciodata cu mana goala la mormantul barbatului pe care l-a adorat.

Pana acum femeia a dus la cimitir mancare, bautura, flori si candele, iar la finele anului trecut a adus un bust din bronz ce il reprezinta pe marele actor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si