Close sidebar
Close sidebar

Anca Surdu a luptat pana la sange, in timpul unei probe, la Exatlon! Ce a patit Faimoasa in timpul competitiei

Andra Mihu,


DISTRIBUIE
acest articol

Anca Surdu a luptat pana la ultima putere, in timpul probei pentru mancare! Faimosii si Razboinicii s-au intrecut, sambata, intr-o noua proba.

De data aceasta pentru mancare, dar si o alta surpriza! Concurentii care vor castiga proba se vor delecta cu mini snitele si chipsuri de cartofi, briosa cu ciocolata si limonada, dar se vor bucura si de muzica romaneasca, pe care cu siguranta nu au mai auzit-o de mult timp.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Miza i-a facut pe concurenti dornici de castig, astfel incat au dat ce e mai bun din ei.

Proba s-a dovedit a fi una solicitanta. Dupa ce Catalin Cazacu s-a accidentat la picior, Anca Surdu a fost surprinsa cu picioarele sangerande, in urma loviturilor de la obstacole. Cu toate astea, Faimoasa nu s-a plans de nicio durere si a dus proba mai departe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI