Close sidebar
Close sidebar

Anca Surdu a povestit tot. Ce se intampla cu fetele de la Exatlon in "acea perioada a lunii"! "Nu aveam voie sa..."

Anca Surdu, sau "Rachetuta" de la Exatlon a fost nevoita sa paraseasca competitia din cauza unor probleme de sanatate, dar isi incurajeaza fostii concurenti din spatele ecranului. Pe blogul personal, Anca a raspuns la cele mai "arazatoare" intrebari ale fanilor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Exatlon este, de fapt, un joc. Nu un concurs. Castigarea unei probe tine si de alti factori care nu au legatura cu anumite calitati motrice, ci mai degraba cu norocul. De aceea eu nu prea eram trista cand pierdeam. Preferam sa gandesc pozitiv, sa analizez situatia si sa imi dau seama ce pot face mai bine data viitoare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

M-a ajutat foarte mult felul in care gandeam si ma motivam", a scris Anca. Ea a raspuns si la cele mai "arzatoare" intrebari ale fanilor.

Vezi AICI Ce se intampla cu fetele de la Exatlon in "acea perioada a lunii"! "Nu aveam voie sa..."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI