Close sidebar
Close sidebar

Anca Surdu de la Exatlon este onorata cu ocazia Centenarului Romaniei! Va fi inclusa intr-un album special cu 100 de sportivi olimpici si mondiali!

Prin Federatia Romana de Gimnastica, Anca Surdu de la Exatlon este onorata cu ocazia Centenarului Romaniei. Ea are doua titluri mondiale la gimnastica ritmica.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Fanii au aflat ca Anca Surdu de la Exatlon este onorata cu ocazia Centenarului Romaniei.  „Zilele trecute, am fost onorata sa aflu ca Federatia Romana de Gimnastica ma va include si pe mine intr-un album special cu 100 de sportivi olimpici si mondiali, in vederea celebrarii valorilor Romaniei la Centenar.”, a postat Anca Surdu, care are doua medalii de aur la Campionatele Mondiale de gimnastica ritmica.

Anca Surdu de la Exatlon este onorata cu ocazia Centenarului Romaniei:" Am esuat de multe ori pana am reusit"

„Am fost nevoita sa raspund si la cateva intrebari, una dintre ele fiind: Care este/a fost arma dvs in fata esecului? R: “Esecul este inevitabil in sportul de performanta si cred ca arma mea a fost tocmai acceptarea lui.

Am esuat de multe ori pana am reusit.” True story, am avut o perioada cand m-am si lasat de gimnastica, dezamagita fiind de faptul ca veneam doar pe locurile 3-4 la competii mari”, a mai dezvaluit fosta Faimoasa.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Anca Surdu de la Exatlon este onorata cu ocazia Centenarului Romaniei: "S a nu renuntati niciodata la visele voastre"

Datorita performantelor sale, Anca Surdu de la Exatlon este onorata cu ocazia Centenarului Romaniei. 

„Mi-a fost greu sa stiu ca m-am lasat si am renuntat fara sa imi indeplinesc visul. Totusi, cred ca a fost o perioada esentiala pentru mine, care m-a ajutat sa devin campioana. M-am intors de 10 ori mai motivata.  Sunt foarte bucuroasa si recunoscatoare si vreau sa va incurajez sa nu renuntati niciodata la visele voastre.”, a incheiat Anca Surdu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI