Este anchetă în Baia Mare, după ce un profesor de la Colegiul de Arte din Baia Mare și-ar fi pipăit o elevă minoră. Deși aceste acuzații au început din primăvara anului 2023, nimeni nu ia măsuri în acest caz.

Directoarea unității îl consideră pe profesor nevinovat în acest caz

Acum, cadrul didactic își desfășoară în continuare orele de curs, cu fiecare elev în parte.

Despre acest caz a povestit chiar fata, părinților săi, cărora le-a spus cum profesorul ei a atins-o în zonele intime.

În acest sens, familia copilei a depus o plângere la poliție. Și unitatea școlară a promis că va face o anchetă în acest sens, însă se pare că lucruri au rămas la fel. Cât despre profesor, acesta a avut și el un lucru de spus. El se apără și spune că de fapt acele atingeri nevinovate ar fi reprezentat ”verificări ale respirației”.

Directoarea colegiului, care este de altfel și cumnata bărbatului îl susține.

"La momentul respectiv s-a făcut comisie de disciplina si comisia a stabilit unele masuri. Dl profesor nu are o condamnare. Nu putea școala să-i interzică sa predea", a declarat Ancuța Ramona Sabo, directoarea Colegiului de Arte.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Abuzată profesor Baia Mare

O minoră ar fi fost atinsă de profesorul ei în zonele intime.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: România, dată în judecată de Pfizer! Compania obligă țara noastră să cumpere 28 de milioane de doze de ser pe care le-a comandat

Minora le-a povestit părinților despre atingerile indecente

Deși la început era foarte entuziasmată de orele de oboi, minora ar fi început să fie mai închisă în ea. În cele din urmă, părinții i-au descoperit în telefon un mesaj ciudat trimis de către profesorul său. Atunci ei și-au pus câteva semne de întrebare, iar tatăl fetei a discutat cu el.

Din pandemie a început acest domn profesor să se poarte mai ciudat. I-a trimis prima dată un mesaj. 

”Nu era neapărat despre cum să performeze ea la oboi. Pe noi ne-a deranjat acest mesaj. A vorbit soţul cu el. Atunci fetiţa s-a deschis. El întorcându-se de la dulapul lui de unde şi-a luat nu ştiu ce hârtii, i-a băgat mâna în blugi, la spate şi a tras-o spre el, a îmbrăţişat-o. A sărutat-o pe frunte fără niciun motiv. A zis că dacă nu performează la oboi cum trebuie o să închidă uşa cu cheia, o sa îi dea pantalonii jos şi o să o pocnească peste fund", a povestit mama elevei.

Abuzată profesor Baia Mare

Profesorul acuzat de pedofilie, predă în continuare la colegiu.

[Sursa foto: Pixabay]

Acum, orele profesorului sunt supravegheate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si