Incidentul a avut loc pe data de 13 septembrie, la Spitalul Victor Babeș din Capitală. Soțul femeii era internat la terapie intensivă.
La finalul lunii august, soțul ei de 74 de ani a suferit un puseu de tensiune și a ajuns la Spitalul Floreasca.

Citeste si: Un copil de 3 ani a căzut de la etajul 10 în timp ce încerca să își salveze pisica

Bărbatul a fost trimis la mai multe spitale

„Nu i-au găsit nimic după toate investigaţiile. Am fost sunaţi să îl luăm de la spital. Peste noapte a făcut febră 40. L-am tratat acasă, febra i-a scăzut şi începuse să se simtă mai bine, dar pe data de 3 septembrie starea lui s-a înrăutăţit brusc şi am ajuns cu soţul meu din nou la Floreasca. Au decis după alt set de investigaţii să îi facă o puncţie lombară, iar analiza a fost trimisă la Spitalul Cantacuzino”, a povestit Maria Boboc.

Citeste si: Ilfov: O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul al treilea al unui imobil din Bragadiru. Polițiștii fac verificări

„Abia pe data de 12 am putut să îl văd, am stat de vorbă cu el, era slăbit, dar mai bine. A doua zi, pe data de 13 septembrie, o doamnă doctor m-a sunat să îmi spună că soţul meu a căzut, s-a lovit la cap şi a fost transferat la Spitalul Pantelimon.

Am ajuns într-un suflet la Pantelimon unde am aflat că soţul meu deja murise”, a mai adăugat soția pentru Click.

Un copil de 3 ani a căzut de la etajul 10 în timp ce încerca să își salveze pisica

Băiatul de 3 ani a murit pe loc, în urma impactului cu solul de la etajul 10. Incidentul s-a petrecut în orașul Lile din nordul Franței.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Un martor și serviciile de urgență chemate la fața locului nu au mai putut face nimic pentru băiețel.

Citeste si: Ilfov: O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul al treilea al unui imobil din Bragadiru. Polițiștii fac verificări

O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul al treilea al unui imobil din Bragadiru. Polițiștii fac verificări

O fetiță în vârstă de 2 ani, din Ilfov, a căzut de la etajul 3 al unui imobil din Bragadiru. Fetița a ajuns la spital, iar în urma celor întâmplat polițiștii fac verificări.

Citeste si: VIDEO- Tragedie în Iași. Copil de 2 ani, călcat cu mașina de mama lui în curtea casei

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 19:13, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat cu privire la faptul că fiica acestuia, în vârstă de 2 ani, a căzut de la etajul 3 al imobilului unde locuiau, din oraşul Bragadiru.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Bragadiru, pentru efectuarea de activităţi din competenţă”, a transmis Poliţia Judeţeană Ilfov.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si