Angajaţii Serviciului de Ambulanţă Bacău au fost nevoiți să dea explicații şase ore. Ancheta a fost cerută de Ministrul Sănătăţii şi de Raed Arafat, care au spus clar că echipajul care transporta pacienta la spital a încălcat protocoalele. Până în momentul de față, nimeni din cei responsabili nu a putut explica moartea bizară a profesoarei de religie.

Citeste si: Horoscop iunie 2019. Cele mai nefericite zodii. Vor avea un ghinion colosal

Citeste si: Liviu Dragnea nu este de acord cu înfiinţarea unei armate europene: "Noi suntem lângă ruşi, ne bat la uşă oricând"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Şefii asistentei care nu a supravegheat-o pe femeie în Ambulanţă spun că victima a reuşit să deschisă uşile autospecialei în mers şi s-ar fi aruncat intenţionat.Ancheta a fost deschisă pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Pedepse drastice cere şi Ministrul Sănătăţii.

Citeste si: Rona Hartner, probleme mari de sănătate."Era pericol să mor în avion"

Loredana Olteanu era profesoară de religie la un liceu de prestigiu din Bacău.

Conducerea instituţiei nu ştia să fi avut probleme. Singurul care a declarat că avea un comportament ciudat este martorul care a găsit-o agitată pe stradă şi a sunat la 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si