În vârstă de 45 de ani, în urmă cu aproape două luni, Rona Harner a intrat din nou în sala de operații, unde medicii i-au făcut o altă intervenție la colon. Pe lângă tumora cancerigenă scoasă la sfârșitul lunii februarie se mai aflau încă cinci ganglioane.

Citeste si: Daniel Zamfir, un nou proiect "împotriva cametei"! Interzice creditele în valută și cere conversia celor existente

Citeste si: VIDEO| Saracia, cel mai de temut dusman al scolii. Romania are aproape 250.000 de analfabeti

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De parcă nu era de ajuns că se luptă cu cancerul, medicii din Franța, acolo unde este în aceste momente, i-au mai descoperit o boală. După un set complet de analize, doctorii au diagnosticat-o cu embolie pulmonară.

Citeste si: Rectorul şi prorectorul Academiei de Poliţie, plasaţi sub control judiciar pentru instigare la şantaj

Citeste si: Apariție de senzație a Monicăi Pop! Celebrul medic este de nerecunoscut FOTO

"Sunt foarte ascultătoare. Îmi pare rău că facem emisiuni virtual că vreau să vin mereu în România. Foarte mulţi oameni din presă m-au îngropat deja, nu este cazul. Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge şi de asta am făcut embolie pulmonară. Era pericol să mor în avion, dacă aş fi venit în România. Cu un tratament special în două săptămâni se va rezolva problema. Nu este grav. Lumea când aude se sperie, dar la mine este vorba doar de un singur vas de sânge şi mi s-a sugerat ca două săpămâni să nu iau aionul.
La celelalte concerte din România voi cânta. O să văd cu ce vin", a spus Rona Hartner intr-o emisiune TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si