Close sidebar
Close sidebar

Ancheta in Orastie, dupa moartea suspecta a unui bebelus

Ancheta in Orastie, dupa descoperirea unui bebelus mort in conditii suspecte, intr-o locuinta mizera. Parintii copilului au alertat autoritatile in momentul in care au observat ca acesta nu mai respira. Politistii au intocmit un dosar pentru ucidere din culpa, informeaza B1 TV.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copilul de numai patru luni a fost gasit mort de catre parintii sai, care locuiau intr-o locuinta mizera din Orastie, judetul Hunedoara. Fara apa curenta sau electricitate, oamenii abia traiesc de pe o zi pe alta, spun vecinii. Tot ei sustin ca bebelusul era frecvent neglijat. Cand au observat insa ca micutul nu mai respira, parintii s-au speriat si au sunat imediat la 112. La fata locului a ajuns imediat politia, dar si o echipa de la Protectia Copilului.

”Politistii efectueaza cercetari intr-un caz de ucidere din culpa in care, intr-adevar, un copil de patru luni a fost gasit decedat. insa cauza decesului va fi stabilita de medicul legist, in urma efectuarii necropsiei. in functie de cauza exacta a decesului se vor efectua cercetarile”, a declarat Bogdan Nitu, purtator de cuvant IPJ Hunedoara.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Vecinii familiei sustin ca micutul avea mai multe muscaturi pe corp, informatie ne

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI