Close sidebar
Close sidebar

Ancheta la spitalul Judetean de Urgenta Sibiu dupa ce o infirmiera a murit in timpul programului

O femeie de 58 de ani, care lucra ca infirmiera în Compartimentul Diabet – Nutriţie al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţa (SCJU) Sibiu, a murit în timpul programului de lucru. Infirmiera era cunoscuta cu afecţiuni cardiace, dar în unitatea medicala a fost deschisa o ancheta deoarece decesul femeii a survenit în timpul serviciului.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Purtatorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Decebal Todariţa, a declarat, duminica, pentru News.ro, ca o infirmiera a murit, sâmbata, în timpul programului de lucru.

”Femeia lucra ca infirmiera în Compartimentul Diabet -Nutriţie si se afla la lucru, conform graficului. Femeia avea 58 de ani si era cunoscuta cu afecţiuni cardiace”, a declarat Decebal Todariţa.

Acesta a precizat ca s-au efectuat manevre de resuscitare, dar pacienta nu a raspuns la acestea, fiind declarat decesul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Todariţa a mai precizat ca a fost deschisa o ancheta interna si ca inspectorii de munca vor face si ei verificari, deoarece decesul a survenit în timpul programului de lucru, urmând a se stabili daca se întrunesc sau nu elementele unui accident de munca.

La începutul lunii octombrie, o asistenta în vârsta de 30 de ani de la Spitalul de Pediatrie Sibiu a decedat la scurt timp dupa iesirea din tura.

Femeia se simţea rau de mai multe zile, dar a declarat cunoscuţilor si mamelor internate în spital ca nu-si poate lua liber pentru a se trata pentru ca ar da peste cap tot graficul secţiei, având în vedere lipsa de personal.

Conducerea Spitalului de Pediatrie Sibiu a afirmat ca a început o ancheta în acest caz.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI