Close sidebar
Close sidebar

Anchetatorii verifică listingurile convorbirilor din cele patru telefoane ale criminalului

Dincă ar fi dat cartele de telefon și vecinilor săi care îl ajutau la treburi prin curte.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unul dintre vecinii lui Dincă primise de la acesta o cartela PrePay. Bărbatul îl mai ajuta la diverse treburi prin curte.
“M-a sunat și atunci, miercuri noaptea, pe la 11 seara, dar nu i-am răspuns. L-am lăsat să sune, că n-aveam chef să umblu noaptea”, spune G., care stă la câteva case de locuința suspectului și mai lua un ban făcând munci pentru Dincă.

Citeste si: Avocatul familiei Melencu susține că rămăşiţele umane găsite în pădure au fost puse recent acolo

În telefonul lui G., Dincă apare trecut cu porecla lui, Popicu, iar numărul lui, 0722.841.235, apare și la apeluri pierdute, și la apeluri primite. Acest număr se adaugă celor două numere deja cunoscute ale lui Dincă: 0759.660.526 – numărul de pe care a sunat Alexandra la 112. 0763.931.765 – numărul de pe care a fost sunat bunicul Luizei, descoperit și acesta la Dincă acasă. Telefonul lui G.M. este un model vechi, ca și telefoanele lui Dincă, unde anchetatorii n-au găsit imagini sau SMS-uri relevante.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Mama tânărului de 22 de ani care s-a sinucis live pe Facebook, mesaj tulburător

Citeste si: Ion Oncescu, fantastic pe Arena Națională! A făcut skandenberg cu doi bărbați simultan și i-a învins VIDEO

Citeste si: Localizarea Elodiei a fost mai simplă decât cea a fetelor ucise la Caracal: "Înainte de dispariția semnalului telefoanelor Elodiei, tehnica din 2007 a relevat faptul că acestea se aflau în același loc din care emitea semnal și telefonul lui Cioacă"

Anchetatorii i-au verificat conturile criminalului și au descoperit că acesta primea diferite sume de bni prin transfer bancar.

Gheorghe Dincă este suspectat că ar fi comis infracțiuni în urma cărora primea diferite sume de bani.
Anchetatorii cercetează acum să vadă cine îi vira bani în cont criminalului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI