"Imi pare rau ca am parasit competitia, am sentimentul ca nu am terminat ceea ce am inceput. In acelasi timp, mi-a fost foarte greu sa stau atat de mult timp departe de familia mea. Mi-a fost foarte dor de Evelin. In fiecare seara ma culcam cu imaginea fetitei mele in gand", a declarat cu lacrimi in ochi Anda Adam.

Indragita cantareata a recunoscut ca atunci cand a luat decizia de a participa la Exatlon nu se astepta sa fie un concurs atat de dur.

Fosta concurenta din Echipa Faimosilor a dezvaluit si ce ii ajuta pe concurenti sa suporte mult mai bine dorul de casa si familie.

"Ai o sansa sa castigi daca stai foarte bine psihic, trebuie sa fii puternic mental pentru ca este o competitie care iti testeaza foarte mult limitele. Fara acest atuu nu poti duce la bun sfarsit probele. Succesul echipei noastre se datoreaza faptului ca am fost si suntem uiniti, in Republica Dominicana ne-am apropiat unii de ceilalti si am trecut mai usor peste neajunsuri. Chiar si dorul de casa a fost mai usor de suportat pentru ca eram ca o familie", a adaugat Anda.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Extrem de fericit, sotul Andei, Sorin, nu si-a putut stapani emotiile si si-a imbratisat minute in sir sotia, sarutand-o cu patos.

"Pentru mine aceasta perioada a fost grea, am fost foarte stresat pentru ca m-am ocupat pentru prima data singur de Evelin. Mi-a lipsit compania Andei, am fost despartiti doar doua zile de cand suntem impreuna si acum a fost o perioada foarte lunga.

Simteam nevoia sa ne sfatuim. Si cea mica i-a simtit lipsa, incepuse sa-i fie dor. Odata a strigat-o la geam o jumatate de ora, dupa ce a vazut-o in emisiune. Incepuse sa-i asculte muzica pe tableta zilnic", a spus Sorin.

Competitia continua pentru cei ramasi in Republica Dominicana. Sambata, de la ora 20:00 vom asista la noi incercari, trasee dificile. Telespectatorii vor avea parte si de o surpriza in ceea ce priveste competitia.

„Exatlon”, reality-ul care a cucerit Romania, poate fi urmarit de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si