Ca și cum nu era de ajuns, artista a dezvăluit că cei mai periculoși oameni din Cecenia au solicitat-o și au fost dispuși să îi ofere și peste 50.000 de euro pentru a cânta câteva minute.

Ce decizie a luat frumoasa româncă

M-au îngrozit imaginile pe care le-am văzut. Am fost informată că nu este indicat ca eu să mă duc acolo.

Tocmai de aceea pentru a refuza cererea într-un mod oficial, managementul meu de atunci le-a transmis o sumă foarte mare. Cred că suma a fost chiar mai mare de 50.000 de euro ”, a spus Anda Adam.

Citește și: A murit Pavel Kamnev, „creierul” rachetelor Kalibr, cu care Rusia a amenințat să distrugă România

Cecenii au fost de acord cu suma cerută, însă artista a refuzat fără să stea pe gânduri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Faptul că ei au răspuns atât de prompt pe mine m-a speriat și mai tare. Am zis că nu are cum cineva să răspundă atât de rapid și când vorbim de o sumă așa mare. E clar că ceva nu este în regulă acolo. Și nu am mai răspuns la mail.

Citește și: Vladimir Putin face o mutare-surpriză în războiul din Ucraina

Cred că o săptămână ne-am tot gândit dacă artistul Anda Adam merită să riște să meargă în Cecenia sau nu. Și am considerat că banii nu au valoare în astfel de momente, ci mai importantă este viața și sănătatea. Așa că am refuzat ulterior, politicos, acest concert ”, a mai precizat Anda Adam.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si