Close sidebar
Close sidebar

Anda Calugareanu dansa si canta cand facea curatenie! Era artista si in spatele camerelor.

Marea artista s-a stins dupa o lupta grea cu cancerul. Fiica ei, Ioana, atunci in varsta de 15 ani, o tinea in brate cand si-a dat ultima suflare.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Ioana Tufaru nu s-a impacat nici acum cu ideea ca mama ei nu mai este alaturi de ea. Evenimentul tragic i-a schimbat total viata, femeia trecand prin umilinte greu de descris si confruntandu-se cu saracia dusa la extrem.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fiica Andei Calugareanu a povestit ca au fost zile cand nu a avut nici macar o paine pe masa si a fost napadita de ganduri negre. Acum are o familie, a devenit responsabila si ordonata si face curatenie zilnic in garsoniera unde locuieste din bunavointa lui Gigi Becali.

Ei bine, de fiecare data cand tine matura sau mopul in mana, Ioana isi aminteste de mama ei si de spectacolul pe care il oferea regretata personalitate chiar si cand se ocupa de treburile casnice.

" Mama era extrem de riguroasa cand venea vorba de curatenie. In fiecare zi, mai putin de Sarbatori, calca, spala si matura. I se parea mereu ca e dezordine in casa.

Sa nu credeti insa se ocupa de treburile casnice ca un om de rand. Nicidecum! Mama asculta muzica frantuzeasca sau romante de-ale noastre si dansa cand dadea cu matura. Facea piruete, fredona...Zici ca erai la un teatru de revista cand o priveai. A trait pentru spectacol chiar si in spatele camerelor de luat vederi", a povestit Ioana. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI