Andra a fost o răsfățată de ziua ei. Artista a avut parte de nenumărate surprize din partea familiei și a prietenilor. Cea mai mare, însă, a fost chiar la miezul nopții, când cei doi copii ai cântăreței au venit să îi ureze „La mulți ani”. Micuții și-au dorit să fie primii care o felicită.

Artista a avut parte de nenumărate surprize din partea familiei și a prietenilor

Ziua de sărbătoare a început cu o vizită la salon, unde Andra a avut grijă să se pună la punct pentru petrecerea aniversară. De altfel, artista a avut parte de o dublă sărbătoare, căci odată cu ziua ei de naștere, Andra a sărbătorit și 15 ani de căsătorie. Cei dragi au făcut nenumărate urări, iar una dintre cele mai mari surprize a venit chiar din partea lui Fuego, născut în aceeași zi cu cântăreața.

Un alt moment special a fost pus la cale de Nicole Chery, care i-a pregătit colegei de breaslă o surpriză dulce. După vizita la salon, Andra a continuat să se bucure de clipele minunate alături de familie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Artista a avut parte și de o petrecere surpriză, în mijlocul naturii. Totul a fost amenajat așa cum îi place cântăreței cu aranjamente florale elegante, candelabre și o scenă imensă pentru artiștii care au venit să sărbătorească. Îmbrăcată lejer cu o pereche de jeanși și cămașă neagră cu un detaliu strălucitor la gât, Andra s-a bucurat din plin de momentele ce i-au fost dedicate. Cântăreața este căsătorită și are 2 copii în vârstă de 11 și 7 ani.

Citește și: VIDEO- Aranjamente florale în culorile toamnei. Florile au devenit un element foarte important în organizarea unei nunți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si