Close sidebar
Close sidebar

Andra de la „Puterea Dragostei” a fost vizitată de Moș Nicolae. Ce cadou superb a primit frumoasa șatenă

Andra le-a dezvăluit susținătorilor ce cadouri a primit de la Moș Nicolae. Însă printre toate cadourile se remarcă un inel cu diamante

Diana Bostan,

Ce cadou a primit Andra Volos de Moș Nicolae

[Sursa foto: instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra Volos a fost extrem de cuminte dacă ar fi să ne luăm după cadourile primite. Flori, bijuterii, dulciuri, dar ce atrage atenția este un inel cu diamante pe care fosta concurentă la primit.

Andra Volos a primit inelul

Andra a petrecut în oraș cu fetele cu ocazia zilei de Sf. Nicolae. La venirea acasă, fosta concurentă le-a dezvăluit fanilor ce cadouri a primit de la Moș Nicolae.

Șatena a primit un buchet enorm de trandafiri roșii, un colier, dar ce a atras atenția este inelul primit de Andra. Să fie un simplu cadou sau ceva mai mult din partea unui posibil iubit, și-au spus susținătorii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Ce se întâmplă în cuplul Ana Ganea și Codruț de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

Andra se concentrează pe felul în care arată și pe carieră

Andra este foarte atentă la aparițiile sale și petrece foarte mult timp în salonul prietenului ei, acolo unde experimentează diferite look-uri, toate sexy.

Fosta concurentă încinge imaginația bărbaților cu fiecare postare, se vede că Andra nu ține cont de vremea rece de afară.

Citeste si: Cu cine a mers Mariana de la „Puterea Dragostei” la munte?! Imagini de neratat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI