Este o zi îndurerată pentru familia Andrei. Cântăreața a postat un anunț dureros prin care anunța trecerea în neființă a socrului ei.

Doliu în familia Andrei. Socrul său a murit

Andra Măruță și-a pierdut socrul. Cântăreața a făcut anunțul tragic pe rețelele sociale. 

În memoria socrului său, Andra a scris câteva emoționante. Cântăreața l-a descris pe tatăl soțului drept un tată, un bunic și un prieten excepțional, care mereu știa să îi aline pe cei din jur.

Alături de cuvintele calde scrie în amintirea socrului său, Andra a postat și o fotografie cu cei doi, în care ea îl îmbrățisa.

Citește și: Fostul angajat al Penitenciarului Botoșani, snopit în bătaie de un vecin, a murit. Cristian Baciu fusese lovit cu sălbăticie și desfigurat: Fiecare os din față îl are rupt!

Andra și socrul său

[Sursa foto: Instagram- Andra]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

"Am pierdut un om deosebit, pe socrul meu, un suflet bun și plin de blândețe. A fost nu doar un tată și un bunic minunat, ci și un prieten drag, pe care l-am iubit și respectat din toată inima.

Întotdeauna avea un cuvânt cald și o mângâiere pentru fiecare dintre noi, iar prezența lui aducea liniște și bucurie în viața noastră. Dumnezeu să-l odihnească în pace", este mesajul transmis de Andra pe rețelele sociale.

Mesajele de condoleanțe au început să curgă. Prietenii, dar și fanii cântăreței sunt alături de ea și de familia sa în aceste clipe dureroase.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! 🙏 Sincere condoleanțe!😞,

a scris Cătălin Botezatu.

Dumnezeu sã-L odihnească in pace! 🖤 Suntem alături de voi 🙏🏻, a scris Adi Rus, finul cântăreței.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si