Close sidebar
Close sidebar

Andra, noua concurentă de la Puterea Dragostei, super sexy! Îl va cuceri oare pe Bogdan? FOTO INCENDIARE

Andra este concurenta abia intrată la Puterea Dragostei, care poate concura la titlul de cea mai sexy fată din casă.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Am venit direct îmbrăcată în mireasă ca să mă mărit”, a spus Andra, a cărei apariție în casa de la Puterea Dragostei i-a lăsat fără cuvinte atât pe Bogdan Mocanu cât și pe Jador. Frumoasă și extrem de sexy, Andra sigur va reuși să facă ”valuri” în casa de la Puterea Dragostei.

Pe contul ei de pe Instagram, Andra și-a postat deja o poză în acre este împreună cu Bogdan Mocanu, astfel încât fanii acestuia se întreabă dacă frumoasa brunet va reuși să-l facă pe fostul iubit al Roxanei să se îndrăgostească din nou.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Doliu la Puterea dragostei! Unul dintre cei mai iubiți concurenți a murit, chiar de ziua lui

Citeste si: Reacţia incredibilă a lui Hamude de la Puterea dragostei după ce un fan i-a spus că nu are voce: „Nu mă deranjează părerea ta”

Citeste si: Larisa, mesaj șocant după ce a fost eliminată de la Puterea Dragostei! Îi face varză pe concurenți ”Frustrare, răutate, falsitate”

Andra de la Puterea Dragostei a locuit în Italia

Andra se pare că a locuit în ultima perioadă în Italia, de acolo de unde tânăra a postat multe imagini, cele mai multe super-sexy.

Nu știm dacă Andra va reuși să facă un cuplu în casă, dar la cât de frumoasă e, sigur va atrage multe priviri din partea băieților de la Puterea Dragostei.

Citește-ne pe

Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI