Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „Cu tine aș pleca”, primul tău single. Cum a luat naștere?”

Andra Oprea, artistă:   „Este o piesă produsă de Jimmy Dub, un prieten foarte bun, în studiourile Palm Record. Eu cu Jimmy ne știm de ceva timp și la un moment dat mi-a arătat această piesă. Mi-a plăcut foarte mult și i-am zis: hai să o facem, este foarte tare.”

Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „Eu știu că tu scrii texte. Este o latură pe care încă o explorezi?”

Andra Oprea, artistă:   „Nu este punctul meu forte, dar la această piesă a fost destul de simplu pentru că este o piesă de dragoste, este inspirată din iubirea mea către soțul meu și a fost foarte simplu, adică totul a venit natural și frumos.”

Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „Și totuși este greu? Ai momente în care ți se pare dificil să scrii? Îți place mai mult să scrii decât să cânți?”

Andra Oprea, artistă:   „Cu siguranță, punctul meu fort este cântatul, interpretarea, dar cred că este ușor să scrii. Atunci când scrii din experiențele proprii este mult mai simplu și totul vine natural.”

Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „De unde vine inspirația pentru celelalte texte?”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Andra Oprea, artistă:   „Pentru mine iubirea este totul, dar cred că majoritatea artiștilor scriu din experiențele proprii.”

Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „Cum ai ajuns artistă?”

Andra Oprea, artistă:   „Eu cânt de la 4 ani. Părinții mei m-am îndreptat pe acest drum, mi-au fost alături la fiecare pas și m-au susținut. Am început cu concursurile basic, concursurile muzicale, după care am făcut liceul de artă din Iași și am terminat liceul de muzică din București.”

Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „Cu cine ți-ar plăcea să ai o colaborare pe viitor?”

Andra Oprea, artistă:   „Ei bine, aici vă aștept pe canalul meu de YouTube pentru că va fi într-adevăr o colaborare foarte faină și acolo o să vedeți surpriză pe care am pregătit-o.” 

Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „Eu am o mare curiozitate. Mă uit la poze, văd cum arăți. Cum te menții?”

Andra Oprea, artistă:   „Încerc să nu beau sucuri, de fapt nu beau sucuri deloc, nici acidulate, nici naturale, beau doar apă plată. În rest, nu mă abțin de la foarte multe lucruri, dar cred că asta aduce un mare aport.”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „Ești mamă, ești soție, cum îți împarți timpul între carieră și viața personală?”

Andra Oprea, artistă:   „Sunt și momente de oboseală, dar cred că sunt normale. Am mare noroc cu soțul meu care mă ajută și este lângă mine la orice pas. O și avem pe mama soacră care ne ajută.”

Cristina Dorobanțu, prezentatoare Știrile Kanal D: „Care a fost cel mai frumos sfat pe care ți l-a dat soțul tău?”

Andra Oprea, artistă:   „Cred că noi ne sfătuim zi de zi, noi vorbim foarte mult și vorbim despre orice. Faptul că este lângă mine și mă susține în orice, asta este cel mai important și cel mai frumos. Nu cred că este un singur sfat bun pe care mi l-a dat, ci toate și asta ne face să fim atât de împliniți și fericiți.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si