Andra și Răzvan Gogan sunt perfect conștienți de întregul efort pe care părinții lor l-au depus în creșterea lor. Acum, când cei doi frați au ajuns cunoscuți și reușesc să facă suficienți bani din munca lor, s-au gândit să-i răsplătească pe cei care le-au dat viața.

Andra Gogan, artist: ”Am hotărât împreună să facem un cadou tatălui nostru pentru că merită după 20 de ani de lucru în lumea artistică cu noi.

Și i-am făcut cadou din bănuții noștri o mașină.”

Andra și Răzvan Gogan i-au făcut o surpriză de zile mari tatălui lor

Surpriza celor doi este pe măsura efortului făcut de părinți. Mașina pe care i-au făcut-o cadou tatălui valorează câteva zeci de mii de euro, însă nimic nu este prea mult pentru părintele lor.

Andra Gogan, artist: ”Tati chiar este eroul nostru și face niște lucruri pe care nu mulți părinți le-ar face și îi iubim extrem de mult. Ei sunt alături de noi în ceea ce noi visăm și ne dorim.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Tatăl celor doi influenceri a fost cel care a contribuit major la formarea lor ca imagine. Pe vremea când erau doar doi copii talentați, dar necunoscuți, tatăl i-a ajutat să se dezvolte.

”El mergea din școală în școală și povestea despre noi”

Răzvan Gogan, artist: ”Atunci când nu existam, nu ne știa nimeni absolut nimeni, el mergea din școală în școală și povestea despre noi, povestea cine suntem.

Mergea în fiecare clasă să explice de ce să vină lumea la concertele noastre.”

Cei doi frați iau în calcul să facă și mamei lor o asemenea surpriză, însă abia după ce aceasta își va lua permisul auto. Până atunci, însă, dorințele mamei sunt de altă natură.

Andra Gogan, artist: ”Își dorește să ne vadă împliniți și cât să fie mai aproape de noi, să poată veni pe unde vom fi să stea cu noi, să aibă grijă de viitorii copii.”

Andra și Răzvan muncesc foarte mult în această perioadă, căci lucrează intens la un nou sezon al serialului din online, pe care îl produc și în care joacă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si