Andra a aflat că are Covid-19 imediat după ce s-a întors din Turcia, de la operație estetică. Tânăra a primit acum două zile rezultatul testului pozitiv.

Citeste si: Mona de la „Puterea Dragostei”, înapoi la Istanbul. Ce face acolo frumoasa șatenă și cu cine s-a întâlnit

Fosta concurentă este în izolare cu prietena ei

Fosta concurentă nu este singură în izolare și a făcut și primele declarații cu privire la starea de sănătate.


Andra este în carantină cu o prietenă, alături de care s-a și filmat pentru a le spune fanilor că este bine și că speră să îi treacă curând simptomele virusului din China. Frumoasa blondină nu se lasă doborâtă de boală și este mai puternică ca oricând. Andra Volos crede cu tărie că se va vindeca foarte repede, asta pentru că urmează cu sfințenie tratamentul prescris.
Fosta participantă este hotărâtă să meargă mai departe și nu privească în urmă, spunând că este numai un obstacol peste care trebuie să treacă.

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei a uita definitiv de Codruț. Fosta concurentă a dat totul din casă: ,,Era un stres maxim”

Andra a postat un mesaj legat de starea ei de sănătate

Știți ce mă face să fiu mai tare? Faptul că pe mine nu m-a doborât o anestezie de 6 ore și o operație super grea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Îmi aduc aminte că exact la 2-3 ore după anestezie m-am trezit din pat și m-am pus să dansez. De ce m-a doborât situația de față? Sunt bine, vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase, pentru că vă îngrijorați și îmi sunteți alături.

În concluzie, o să-mi revin în totalitate cât mai repede pentru că am observat că sunt foarte bine și cu operația. E important psihic și sufletește să fii bine, că după aia le ai pe toate”, a dezvăluit Andra Volos de la Puterea Dragostei pe pagina de Instagram.

Blonda a rămas în atenția publicului după participarea ei la emisiunea de la Kanal D și postează constant pe rețelele de socializare.

Citeste si: Ruby a fost surprinsă plină de vânătăi pe picioare: „De data asta nu sunt de la nuiaua lui Nea Marin”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si