Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a fost plecată în vacanță în Italia, la mama ei. Cu toate că ar fi trebui să profite la maxim de vacanță și să se distreze cât mai mult posibil, frumoasa divă le-a arătat fanilor că s-ar descurca foarte bine în ipostaza de mamă, căci a avut grijă de fratele ei mai mic o zi întreagă. 

Citeste si: Jador de la ,,Puterea Dragostei", gest impresionant pentru un om care se ruga pe stradă: „Suntem cu toții oameni...”

Andra Voloș: "Azi pot să zic că sunt o mamă foarte bună"

Fosta concurentă "Puterea Dragostei" a postat mai multe imagini de la piscină, unde a ținut să menționeze că poate să facă față cu succes acestei conjuncturi și i-a făcut toate poftele celui mic, chiar dacă poate nu ar fi trebuit să fie atât de indulgentă:  "Azi pot să zic că sunt o mamă foarte bună. Un bun exemplu pentru copii. Am venit de dimineață la piscină cu frățiorul meu, suntem la mama în vacanță și sunt cu el zilnic peste tot. Am încercat să fiu mamă bună, să îl las să facă ceva. E ora 6 seara și nu a ieșit din piscină. Dacă îi zic să ia o pauză începe să plângă. Când eram mică și mie îmi plăcea să stau cât mai mult în piscină, așa că am decis să îl las să facă ce vrea.

Nu știu dacă e ok, dar în inima mea simt că e ok să îl las să trăiască" ,  le-a povestit șatena urmăritorilor săi de pe Instagram.

Citeste si: O fostă concurentă de la "Puterea Dragostei" este devastată. A pierdut sarcina

Andra Voloș, scandal recent cu fostul iubit, Bogdan Mocanu

Andra Voloș a izbucnit un scandal de proporții majore în luna August, după ce a postat în online înregistrarea unei convorbiri telefonice cu Bogdan Mocanu, în care acesta îi aducea mai multe jigniri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Potrivit lui Bogdan Mocanu, scandalul ar fi pornit de la anumite declarații ale Andrei la adresa actualei lui iubite, acuzații care l-au făcut pe fostul concurent de la "Puterea Dragostei" să se enerveze la culme: "Apelul de seara trecută nu este o ceartă, este consecința picăturii care a umplut paharul. Am tăcut prea mult, până am explodat. Urmăritorii au fost cei care au tras semnalul de alarmă în momentul în care au simțit ironiile direcționate spre postările mele. Soția mea nu este o fană a scandalurilor și mereu m-a sfătuit să încerc să mușamalizez tot. Nu îmi explic aceste reacții, întrucât nu recunosc omul care a devenit (n.r. Andra Voloș). A fost o experiență din care am avut multe de învățat (n.r. despre relația cu Andra Voloș). Din greșeli învățăm și nu aș fi fost omul de astăzi dacă nu m-aș fi lovit pe rând cu capul de fiecare încercare a vieții. Și eu și ea știm multe chestii unul despre celălalt pe care publicul nu le știe, însă oricare din noi care ar aduce astfel de detalii în discuție ar decădea mai jos decât "victima", a declarat Bogdan Mocanu, pentru Wowbiz.ro. 

Andra Voloș de la "Puterea Dragostei" a făcut anunțul care și-a lăsat mască toți admiratorii: "Sunt o mamă..."

Andra Voloș și Bogdan Mocanu pe vremea când formau un cuplu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Foștii concurenți ai emisiunii ”Puterea Dragostei”, Andra Volos și Robert Ionescu, vacanță în doi

Andra Voloș, vacanță în Dubai

Șatena se află acum în vacanță în Dubai și le arată internauților cât de tare se distrează. Pare că aceasta se simte din ce în ce mai bine și a trecut peste relația cu fostul iubit.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Andra Voloș de la "Puterea Dragostei" a făcut anunțul care și-a lăsat mască toți admiratorii: "Sunt o mamă..."

Tânăra se află în vacanță în Dubai

[Sursa foto: Instagram]
Andra Voloș de la "Puterea Dragostei" a făcut anunțul care și-a lăsat mască toți admiratorii: "Sunt o mamă..."

Tânăra se află în vacanță în Dubai

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Top 3 cele mai apreciate fete din casa "Puterea Dragostei", sezonul 4. "Am fost puțin șocată"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si