Andra Voloș s-a mutat în casă nouă și, conform propriilor declarații, ar trebui să cumpere totul de la zero, pornind de la furculiță și cuțit.

Blondina le-a promis fanilor ei că va face un super-vlog cu locuința ei după ce se va așeza și le va arăta tuturor noua ei casă.

Andra Volos de la „Puterea dragostei” s-a mutat în casă nouă

„Probabil vă întrebați de ce am lipsit de pe Instagram și nu a mai fost activă și nu mi-a mai mers gura țaca-țaca-țaca, dar zilele astea m-am mutat, nu

știu dacă ați aflat sau nu.

În fiecare zi fac cumpărături și e foarte greu și obositor să începi totul de la zero, de la furculiță și cuțit. Când o să fie totul gata o să pregătesc un super-vlog pentru voi. Mi-a fost dor să fac vloguri. Am filmat în mare parte, dar să stați pe aproape că o să revin pe Youtube”, le-a transmis Andra Volos fanilor de pe Instagram.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Andra Volos de la „Puterea dragostei” dezvăluie motivul absenței din online din ultimele zile
Andra Volos de la „Puterea dragostei” dezvăluie motivul absenței din online din ultimele zile

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”- primele poze cu iubita. Cum arată noua cucerire a bărbatului

Fosta concurentă de la „Puterea dragostei”, o nouă schimbare

Andra a reușit să capete suficientă popularitate în urma participării la Puterea dragostei astfel încât tânăra se întreține singură. Tânăra nu abuzează de promovări pe Instagram, chiar dacă are o serie de oferte, ci vrea să își construiască o imagine autentică.

Andra pozează pentru diferite branduri de haine, iar în ultimul an a apărut în mai multe videoclipuri ale unor cântăreți cunoscuți de la noi.

Andra Volos câștigă bani frumoși din styling, dar și de pe urma vlogurilor sale, acolo unde și-a găsit o nișă în fața căreia să se adreseze. Vedeta are peste 500.000 de urmăritori pe Instagram.

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei” la medicul estetician cu soacra. Prin ce intervenție chirurgicală a trecut mama lui Philip


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si