Conform informațiilor regăsite pe pagina de Instagram Viperele Vesele, Andra Volos a plecat duminică dimineața, 3 octombrie 2021, către Belgrad, Serbia împreună cu cea mai bună prietenă a sa Ștefania.

Andra Volos și Cosmin Contra, împreună în Belgrad

Se pare că faimoasa fostă concurentă a emisiunii Puterea Dragostei are de filmat o reclamă internațională pentru o cunoscută casă de pariuri, alături de celebrul antrenor român Cosmin Contra.

Pagina de Instagram Viperele Vesele (@viperele___vesele) a postat desfășurătorul reclamei pe care urmează să o filmeze zilele acestea Andra la Belgrad. Pe desfășurător apare numele antrenorului de fotbal Cosmin Contra. De asemenea, același desfășurător apare și pe unul dintre Insta Story-urile Andrei Volos.

Citeste si: Cerere de căsătorie în casa "Puterea Dragostei"? "Ești obsedat, frate!"

Desfășurătorul reclamei

[Sursa foto: Instagram]

Partea a doua a desfășurătorului reclamei în care va apărea Andra și Cosmin

[Sursa foto: Instagram]

Poza în care se vedea desfășurătorul

[Sursa foto: Instagram]

Andra Volos a fost hărțuită de către un bărbat

Totodată, Andra a specificat pe Insta Stories că pe toată perioada șederii sale în Belgrad va dormi de una singură și că acolo se simte în siguranță. Aceasta a mai spus că se bucură ca nu va mai fi nimeni care o va aștepta la ușă să o hărțuiască, așa cum a pățit în fata locuinței sale din București.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ea a povestit în urmă cu câteva zile că s-a simțit terorizată și neputincioasă din cauza unui individ care ar urmări-o peste tot.

Mai mult, ea stă cu frica în sân deoarece persoana aceea a sunat de mai multe ori la ușa apartamentului ei, în timp ce purta o armă albă.

Andra a mai precizat că a reușit să îl filmeze pe individ în timp ce se uita pe vizor, ca să le arate oamenilor toată situația, deoarece niciunul dintre vecini nu l-a recunoscut.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”, hărțuită de un necunoscut

”În noaptea de 08.09.2021 spre 09.09.2021, la oare 1:43 noaptea, Andra a deschis ușa apartamentului în care locuiește pentru a duce gunoiul. S-a dus să-l ia din bucătărie, iar când s-a întors spre ușă, a văzut în holul apartamentului un individ dezbrăcat de la brâu în jos.

Andra Volos

[Sursa foto: Instagram]

Din cauza șocului, a scăpat gunoiul din mână și s-a repezit și l-a împins pe individ, cu ușa, în afara casei. Contactată fiind, o firmă de securitate a intervenit în aproximativ 3 minute, însă nu l-a mai găsit pe făptuitor.

În dimineața zilei de 19.09.2021, ora 2:22, același individ a venit, din nou, la ușa ei, manifestând același comportament deviant.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

În această seară, 29.09.2021, în urmă cu câteva minute, mai exact în jurul orei 29:09.2021, faptele s-au repetat”, se arată pe pagina de Instagram, Viperele Vesele.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si