Close sidebar
Close sidebar

Andra Volos de la Puterea Dragostei, împreună cu Cosmin Contra. Cei doi se află la Belgrad

Informații în exclusivitate. Fosta concurentă a show-ului matrimonial Puterea Dragostei se află în acest moment într-o mică excursie la Belgrad Serbia, însă nu este singură. Acesta este însoțită de către una dintre cele mai bune prietene ale sale, dar și de antrenorul român Cosmin Contra. Află ce legătură este între cei doi.

Andreea Bolocan,

Andra Volos, împreună cu Cosmin Contra în Serbia

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform informațiilor regăsite pe pagina de Instagram Viperele Vesele, Andra Volos a plecat duminică dimineața, 3 octombrie 2021, către Belgrad, Serbia împreună cu cea mai bună prietenă a sa Ștefania.

Andra Volos și Cosmin Contra, împreună în Belgrad

Se pare că faimoasa fostă concurentă a emisiunii Puterea Dragostei are de filmat o reclamă internațională pentru o cunoscută casă de pariuri, alături de celebrul antrenor român Cosmin Contra.

Pagina de Instagram Viperele Vesele (@viperele___vesele) a postat desfășurătorul reclamei pe care urmează să o filmeze zilele acestea Andra la Belgrad. Pe desfășurător apare numele antrenorului de fotbal Cosmin Contra. De asemenea, același desfășurător apare și pe unul dintre Insta Story-urile Andrei Volos.

Citeste si: Cerere de căsătorie în casa "Puterea Dragostei"? "Ești obsedat, frate!"

Desfășurătorul reclamei

[Sursa foto: Instagram]

Partea a doua a desfășurătorului reclamei în care va apărea Andra și Cosmin

[Sursa foto: Instagram]

Poza în care se vedea desfășurătorul

[Sursa foto: Instagram]

Andra Volos a fost hărțuită de către un bărbat

Totodată, Andra a specificat pe Insta Stories că pe toată perioada șederii sale în Belgrad va dormi de una singură și că acolo se simte în siguranță. Aceasta a mai spus că se bucură ca nu va mai fi nimeni care o va aștepta la ușă să o hărțuiască, așa cum a pățit în fata locuinței sale din București.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ea a povestit în urmă cu câteva zile că s-a simțit terorizată și neputincioasă din cauza unui individ care ar urmări-o peste tot. Mai mult, ea stă cu frica în sân deoarece persoana aceea a sunat de mai multe ori la ușa apartamentului ei, în timp ce purta o armă albă.

Andra a mai precizat că a reușit să îl filmeze pe individ în timp ce se uita pe vizor, ca să le arate oamenilor toată situația, deoarece niciunul dintre vecini nu l-a recunoscut.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei”, hărțuită de un necunoscut

”În noaptea de 08.09.2021 spre 09.09.2021, la oare 1:43 noaptea, Andra a deschis ușa apartamentului în care locuiește pentru a duce gunoiul. S-a dus să-l ia din bucătărie, iar când s-a întors spre ușă, a văzut în holul apartamentului un individ dezbrăcat de la brâu în jos.

Andra Volos

[Sursa foto: Instagram]

Din cauza șocului, a scăpat gunoiul din mână și s-a repezit și l-a împins pe individ, cu ușa, în afara casei. Contactată fiind, o firmă de securitate a intervenit în aproximativ 3 minute, însă nu l-a mai găsit pe făptuitor.

În dimineața zilei de 19.09.2021, ora 2:22, același individ a venit, din nou, la ușa ei, manifestând același comportament deviant.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

În această seară, 29.09.2021, în urmă cu câteva minute, mai exact în jurul orei 29:09.2021, faptele s-au repetat”, se arată pe pagina de Instagram, Viperele Vesele.

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI