Marți dimineață, fosta concurentă din casa Puterea Dragostei, Andra Volos, i-a șocat pe fanii săi de pe Instagram când s-a postat direct de pe patul de spital.

Ziua cea mare pentru Andra Volos a sosit

Andra i-a anunțat pe fani că urmează să-și facă o operație chirurgicală, însă nu a spus exact la ce se intervenție se referă. Iată că a venit și ziua cea mare, exact cum a spus și Andra în această dimineață.

”Bună dimineața. Ziua cea mare a sosit, o să vă dați seama mai încolo despre ce este vorba. Important e că o am pe Deea lângă mine și că mă susține de fiecare dată”, a spus Andra Volos.

Citeste si: Un nou cuplu la Puterea Dragostei? Dezvăluirile neșteptate ale unei concurente

Andra Volos, probleme de sănătate încă din copilărie

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a dezvăluit că încă din copilărie a avut mici probleme de sănătate, iar astăzi urmează să facă operația de care chiar avea nevoie și pe care n-o consideră un moft. 

”Zici că am venit la stand-up comedy, nu la operație. Astăzi nu vorbim doar de un moft și de estetică, ci și de sănătate pentru că de mică am avut mici probleme.

Astăzi o să le rezolvăm, dar să trec peste toate emoțiile astea. Intru peste puțin timp în operație”, a mărturisit Andra Volos, de pe patul de spital.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Andra Volos, pe patul de spital[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, declarații inedite din Maldive: „În sfârșit arăt ca un pui de...”

Deea, prietena Andrei Volos va ajunge și ea pe patul de operație

Se pare că nu doar Andra Volos recurge la ajutorul medicului estetician, ci și prietena ei cea mai bună, Andreea Ardelean, fosta iubită a lui Ricardo de la Puterea Dragostei. Astfel, bruneta a recunoscut, în aceasta dimineață, că urmează să recurgă la rinoplastie, cât mai curând.

”Nu am încă rinoplastie, dar urmează să-mi fac foarte curând. Abia aștept și o să vă țin la curent și pe voi cu toate detaliile”, a mărturisit fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

De altfel, Deea vrea să-și pună și silicoane, imediat după sărbătorile pascale. ”Urmează să-mi fac cei mai frumoși sâni după sărbători”, a mai spus Deea.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si