Close sidebar
Close sidebar

Imagini de infarct cu Andra Volos de la „Puterea Dragostei”. Fanii au reacționat imediat

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” uimește din nou. Bruneta s-a pozat aproape goală, iar urmăritorii de pe rețelele de socializare au reacționat imediat.

Georgiana Balaban,

Andra Volos de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra Volos face furori din nou. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D s-a pozat într-o ipostază extrem de sexy. Îmbrăcată într-un body negru și mulat, tânăra a atras mii de priviri. Volos a reușit să strângă fani chiar și pe contul de TikTok cu noua apariție provocatoare.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 17 decembrie–A doua parte- VIDEO. Alexandra, în război cu băieții din casa iubirii

Andra Volos de la „Puterea Dragostei”- implicată în tot mai multe proiecte muzicale

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” își construiește o carieră în muzică. Andra Volos a cântat și a dansat în melodii alături de maneliști celebri.

Bruneta se axează pe cariera profesională și a lăsat deoparte dragostea. Deși, s-a zvonit că ea și Mircea Eremia sunt împreună. Pozele cu Andra și fratele Alinei Eremia au fost făcute publice. Se pare că Andra Volos l-a dat uitării definitiv pe Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea dragostei” a devenit cântăreață. Cu ce artist celebru a scos o nouă melodie

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Andra Volos la machiaj. [Sursa foto: Instagram]

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” își petrece majoritatea timpului în saloanele de înfrumusețare, dar și la sala de fitness pentru a avea un trup de invidiat.

De curând, tânăra a anunțat că va face parte din noul sezon al emisiunii „Bravo! Ai still!” de la Kanal D.

Bruneta se aventurează într-un nou proiect televizat care a devenit fenomen național. Andra Volos se va lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI