Andra Volos a postat un video în care își arată supărarea legată de deschiderea școlilor. Fratele mai mic al Andrei, în vârstă de 13 ani va fi nevoit să se întoarcă în Maramureș.

La 13 ani este informatician și face gaming

„Deci am un gol în suflet și nu obișnuiesc să fac asta când sunt tristă, dar urăsc faptul că a început școala fizic și că frățiorul meu trebuie să se întoarcă la Maramureș.

Sunt foarte tristă, dar încerc să fiu puternică pentru că așa trebuie să fiu”, a spus Andra Volos.

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” mai are o soră mai mare care nu dorește să se expună prea mult și un frate mai mic de doar 13 ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu Ionuț Ghiță, după ce acesta s-ar fi întâlnit cu o altă tânără: ,,Eu v-am spus de fiecare dată”

Andra Volos preocupată de carieră și familie

După mai multe încercări eșuate de a-și face o relație, Andra se focusează pe prietenii săi, pe familie și pe cariera sa.

Frumoasa șatenă lucrează la numeroase proiecte, iar ultimul este reclama filmată alături de Cosmin Contra și de care Andra este foarte mândră.

Citeste si: Iasmina Halas surprinsă în compania fostului iubit, Alin. Cei doi au fost văzuți de fani în Sibiu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si