Andra Volos este însărcinată. Tânăra și cântărețul de manele vor deveni părinți. Lele s-a dat de gol la ziua de naștere a iubitei sale. Mama lui Lele a făcut un live la ziua de naștere a iubitei fiului său. Femeia a surprins momentul când Lele zice: „La mulți ani, nevasta mea, îți spun din toată inima! Te iubesc toată viața! Să ne trăiască ce vine pe drum!”, a spus cântărețul.

Citește și: Andra Volos, terorizată de un fost iubit: ”Vrei s-o chem pe nevasta ta?”( VIDEO)

În acel moment, Andra radiază de fericire și își mângăie burtica. Petrecăreții strigă în jur: „Să fie băiat! Trăiască băiatul!”.

Andra Volos a împlinit 24 de ani

Andra și Lele trăiesc o poveste frumoasă de iubire. Manelistul i-a organizat o petrecere superbă de ziua ei. Bruneta a făcut frumoasa vârstă de 24 de ani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Răspunsul tranșant al lui Lele după ce a fost acuzat că și-a lăsat soția și copilul pentru Andra Volos

Cei doi îndrăgostiți petrec foarte mult timp împreună și se postează in vacanțe atât în țară, cât și în afară.

Familia lui Lele o apreciază pe Andra și au integrat-o rapid în familia lor. Nu de puține ori, Andra Volos a postat imagini cu darurile primite de la soacră, dar și fotografii cu ce îi oferă ea soacrei. Andra s-a filmat, de curând, în timp ce se plimbă cu mașina cu soacra sa, noaptea.

Citește și: Scandal între Andra Volos și soția lui Lele. Ce mesaj îi transmite Lorena și în ce ipostază s-a filmat Andra

Despre Lele se știe că a fost însurat cu o tânără pe nume Lorena. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de 5-6 ani și au împreună o fetiță.

Încă nu se știe sexul copilului, însă Andra și Lele sunt extrem de entuziasmați.

Citește și: Cum se înțelege, de fapt, Andra Volos cu mama iubitului ei?! Mesajul făcut public de tânără: „Tu nu m-ai născut”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si