Close sidebar
Close sidebar

VIDEO |Andra Volos este însărcinată. Bruneta și Lele vor deveni părinți: „Să ne trăiască ce vine pe drum!”

Andra Volos și Lele sunt extrem de fericiți. Fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” va deveni mămică. Anunțul a fost făcut la ziua ei de naștere.

Georgiana Balaban,

Andra Volos și Lele vor deveni părinți.

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra Volos este însărcinată. Tânăra și cântărețul de manele vor deveni părinți. Lele s-a dat de gol la ziua de naștere a iubitei sale. Mama lui Lele a făcut un live la ziua de naștere a iubitei fiului său. Femeia a surprins momentul când Lele zice: „La mulți ani, nevasta mea, îți spun din toată inima! Te iubesc toată viața! Să ne trăiască ce vine pe drum!”, a spus cântărețul.

Citește și: Andra Volos, terorizată de un fost iubit: ”Vrei s-o chem pe nevasta ta?”( VIDEO)

În acel moment, Andra radiază de fericire și își mângăie burtica. Petrecăreții strigă în jur: „Să fie băiat! Trăiască băiatul!”.

Andra Volos a împlinit 24 de ani

Andra și Lele trăiesc o poveste frumoasă de iubire. Manelistul i-a organizat o petrecere superbă de ziua ei.

Bruneta a făcut frumoasa vârstă de 24 de ani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Răspunsul tranșant al lui Lele după ce a fost acuzat că și-a lăsat soția și copilul pentru Andra Volos

Cei doi îndrăgostiți petrec foarte mult timp împreună și se postează in vacanțe atât în țară, cât și în afară.

Familia lui Lele o apreciază pe Andra și au integrat-o rapid în familia lor. Nu de puține ori, Andra Volos a postat imagini cu darurile primite de la soacră, dar și fotografii cu ce îi oferă ea soacrei.

Andra s-a filmat, de curând, în timp ce se plimbă cu mașina cu soacra sa, noaptea.

Citește și: Scandal între Andra Volos și soția lui Lele. Ce mesaj îi transmite Lorena și în ce ipostază s-a filmat Andra

Despre Lele se știe că a fost însurat cu o tânără pe nume Lorena. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de 5-6 ani și au împreună o fetiță.

Încă nu se știe sexul copilului, însă Andra și Lele sunt extrem de entuziasmați.

Citește și: Cum se înțelege, de fapt, Andra Volos cu mama iubitului ei?! Mesajul făcut public de tânără: „Tu nu m-ai născut”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI