Close sidebar
Close sidebar

Andra Volos de la „Puterea Dragostei”, probleme cu poliția? Bruneta a părăsit țara definitiv

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-a filmat pe contul său oficial de Instagram în timp ce purta uniforma unui polițist. Pe fundal se auzeau sirenele mașinii de poliție în timp ce Andra Volos a transmis că poate opri ea șoferii.

Georgiana Balaban,

Andra Volos are probleme cu poliția. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-a despărțit definitiv de Bogdan Mocanu. Ea încearcă să-și găsească acum refugiul în ieșirile cu prietenii și în proiectele pe care le are. Cu o seară în urmă a fost filmată în Piața Constituției din București, în timp ce purta uniforma unui tânăr polițist. De asemenea, pe lângă focoasa brunetă se auzeau și sirenele autospecialei.

Andra Volos în Piața Constituției. [Sursa foto: Instagram]

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a părăsit țara

În zorii zilei, Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a părăsit țara. Tânăra s-a filmat la aeroport alături de manelistul Nicolas Sax și dansatoarea Ana-Maria Mocanu.

Andra Volos a transmis că pregătesc un proiect muzical în Turcia, dar a menționat că-și dorește să părăsească definitiv țara.

Andra Volos a părăsit țara. [Sursa foto: Instagram]

andra volos probleme cu poliția [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Nelson Mondialu aruncă bomba! Unde pleacă Livian cu noua iubită

Citeste si: Live Stream Online „Puterea dragostei”- Ediția de miercuri, 9 septembrie

Citeste si: Noua iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” este mămică?! Vezi cum a fost surprinsă Florentina Neagu

Bogdan Mocanu și Andra Volos de la „Puterea Dragostei” s-au despărțit definitiv. Mocanu a rămas singur în apartamentul din București. El și-a găsit refugiul în rugăciune. Bogdan Mocanu a mers la biserică pentru „a-i mulțumi lui Dumnezeu că l-a scăpat de oameni toxici”. Andra Volos și Bogdan Mocanu împliniseră, de curând, un an de relație.

Cei doi au celebrat momentul.

Citeste si: Dezvăluiri șocante! Nimeni nu știa ce dramă a trăit Daiana de la Puterea Dragostei: „Tatăl meu a venit să mă vadă de trei ori!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI