Andra Volos a ajuns recent pe mâna medicilor pentru o operație de liposucție cu care se mândrește foarte tare, asta deoarece intervenția chirurgicală a fost un adevart succes. Fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” se recuperează foarte bine, însă în prezent, se confruntă cu mici probleme de sănătate.

Așadar, pentru că își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa, Andra Volos le-a povestit internauților care este starea ei de sănătate, deorecere a răcit.

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobanțu de la "Puterea Dragostei", aventuri cu mașina în Istanbulul înzăpezit: "Nu am trăt în viața mea ce am trăit în seara aceasta"

Cum se simte Andra Volos după operația de liposucție

În urmă cu puțin timp, fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a pus puțin pe jar fanii, asta pentru că a postat o fotografie în mediul online cu mai multe medicamente pe care le ia, alături de care a transmis mesajul:  „Început de săptămână...”.

În imagine se pot observa mai multe pastile pentru răceală, dar și un termometru, iar fanii au reacționat imediat, dându-i mesaje tinerei pentru a o întreba cum se simte.

Așadar, șatena le-a răspuns imediat și le-a explicat despre ce este vorba, liniștindu-i și spunându-le că se simte bine, deși se simte puțin slăbită, subliniând că nu a doborât-o anestezia pentru operația de liposucție, dar nici în intervenția în sine, cum a doborât-o această gripă în momentul de față.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Știți ce mă face să fiu mai tare? Faptul că pe mine nu m-a doborât o anestezie de șase ore și o operație super, super grea și îmi aduc aminte că exact la 2-3 ore după anstezie m-am trezit din pat și m-am 

pus să dansez de ce m-a doborât situația de față. Sunt bine, vă mulțumesc pentru toate mesajele de frumoase, pentru că vă îngrijporați și îmi sunteți alături. În concluzie, o să-mi revin în totalitate cât mai repede pentru că am observat că și cu operația sunt foarte bine și e important psihic și sufletește să fii bine”, a mărturisit Andra Volos pe rețelele de socializare.

Citeste si: Jador a răbufnit pe rețele de socializare, după ce a fost la un pas să facă accident: „Băi, puteți să luați viețile oamenilor”

Andra Volos a postat o fotografie cu rezultatul intervenției chirurgicale

La scurt timp după intervenția chirurgicală pe care a avut-o la o clinică privată în Turcia, Andra Volos  a postat o fotografie cu rezultatul acesteia, fiind foarte de mândră de cum se recuperează.

Ei bine, fanii au fost încântați de cât de bine arată Andra Volos, însă foarte mulți dintre aceștia au întrebat-o dacă nu cumva este însărcinată. Așadar, vedeta a răspuns imediat curiozității internauților, explicându-le că nu încape în discuție o sarcină, ci încă nu se refăcuse complet după operație, fiind umflată în zona abdomenului.

Andra Volos, probleme de sănătate după intervenția chirurgicală. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus totul pe rețelele de socializare: ,,M-a doborât situația de față”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citeste si: Dan Negru, magicianul spectacolului de televiziune, intră în echipa Kanal D!

,,Par a fi însărcinată în 7 sau 9 luni. (...) Zilelele astea chiar m-am simțit foarte rău. Această operație de liposucție este o operație foarte, foarte grea, cu o recuperare extrem de grea. Pe lângă faptul că stai 5-6 ore în sala de operație. De asta nu am făcut story. Nu am vrut nici să mă victimizez.(...)", a declarat Andra Volos pe Instagram.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei și Radu, o nouă despărțire? Care este gestul prin care s-au dat de gol


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si